Henkilökunta 2019-09-25T13:55:49+03:00

Henkilökunta

Rene Mäkinen

Asiakaspalvelu, työnjohto, varaosamyynti

Renellä on pitkä, lähes 20 vuoden kokemus autoalasta. Hän on toiminut asentajana, huoltoneuvojana, varaosamyyjänä sekä varaosien tukkumyyjänä. Näin ollen hän tuntee koko korjaamoprosessin ja on siten juuri oikea henkilö auttamaan, kun autoon tarvitaan laadukkaita osia tai luotettava kustannusarvio korjauksesta.

Rene on työskennellyt sekä merkkiorganisaatioissa että monimerkkikorjaamoissa. Asentajana hänellä on pitkä kokemus ja erikoisosaamista esimerkiksi Peugeoteista ja muista ranskalaismerkeistä. Lisäksi hän on suorittanut mm. Mercedes-Benzin varaosamyynnin MB Parts Process -koulutuksen. Aiempi työskentely varaosamyynnin ja varaosien tukkumyynnin parissa antavat erinomaiset valmiudet erilaisten sähköisten työkalujen käyttöön, joita hyödynnetään etsittäessä kulloinkin parhaat ja sopivimmat vaihtoehdot eri valmistajien varaosista. Hän toimii myös Pro Fix-Servicen työnjohtajana, joka jakaa työt asentajille huomioiden heidän vahvuutensa ja erikoisosaamisensa.

Myös vapaa-ajalla moottorit kiinnostavat Reneä. Moottoripyöriä hän harrastaa tasapuolisesti merkkiin, ikään tai valmistusmaahan katsomatta. Paraikaa työn alla on mm. vuosimallin 1961 NSU Max -projekti, sitä vastoin ajopyöränä nähdään useimmiten uudempaa kalustoa eli Yamahan XJR 1200. Yleensä tallista löytyykin useampi kaksipyöräinen yhtä aikaa. Lisäksi monenlaiset, enemmän tai vähemmän rakennetut Amerikan autotkin ovat sydäntä lähellä, joten Rene on tuttu kasvo alan tapahtumissa ympäri Suomea.

Pyry Reinola

Asentaja, jarrujärjestelmien, jousituksen sekä alustageometrian asiantuntija

Pyry on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut autoalan ammattilainen. Hänellä on mm. Toyotan merkkiliikekokemusta ja siihen vaadittavat koulutukset. Pyryn erikoisosaamista on lisäksi kaikki auton alustaan ja jarruihin liittyvät vikadiagnoosit sekä niiden huollot ja korjaukset.

Toyotan lisäksi Pyryllä on huippuluokan tietotaitoa myös muista japanilaisista merkeistä ja niinpä harrastekalustokin on samalta suunnalta. Omasta tallista löytyy kaksi harvinaista vanhaa Datsunia (nyk. Nissan), joista toinen toimii erinomaisesti kesällä myös käyttöautona. Pyryllä on korjaamoalan lisäksi logistiikka-alan koulutusta sekä raskaan ajoneuvoyhdistelmän ajokortti. Monesti hänet voikin nähdä mm. monien drag racing -tiimien autonkuljettajana.

Myös Pyryn tärkein harrastus on drag racing, jonka parissa hän on toiminut mp-mekaanikkona vuodesta 2012 lähtien. Hän aloitti Street Racers -tiimissä ja hänen rakentamallaan pyörällä on voitettu vuosina 2015 ja 2016 Super Gas Biken Pohjoismaiden mestaruus. Kaudelle 2017 hän osti, yhdessä pyörän kuljettajan Janne Koskisen kanssa, tämän hetken Euroopan nopeimman Pro Stock Motorcycle -ryhmän moottoripyörän. Sittemmin he perustivat yhdessä Sweek Cheek Racing -kilpatiimin, jossa Pyry jatkaa mekaanikkona tämän lajin huippukaluston parissa tavoitteenaan Pohjoismaiden ja Euroopan mestaruus.

Sweet Cheek Racing -tiimin menoa voit seurata heidän fb-sivuiltaan
www.facebook.com/sweetcheekracing

Jaakko Salokanto

Asentaja