Mikäli haluat hankkia autosi huolto- tai varaosat itse, on sekin mahdollista. Tällöin joudumme kuitenkin veloittamaan sinulta hieman normaalia korkeamman tuntihinnan.

Silloin kun hankimme osat itse, pystymme varmistamaan niiden sopivuuden. Ja mikäli saamme tukkuriltamme väärän osan, sen vaihtaminen oikeaan on meille nopeaa ja helppoa. Eri tarvikevalmistajien osien sopivuuksissa on myös eroja. Hankkiessamme osat itse tiedämme niiden sopivan vaivattomasti paikalleen ja voimme myös laskea tarkasti työhön kuluneen ajan.

Valitettavan usein, varsinkin ulkomaalaisista nettikaupoista ostetuissa osissa on toimitusvirheitä tai osat ovat muutoin epäkurantteja, mikä aiheuttaa meille aina ylimääräistä työtä. Myöskään useat kuluttajille osia myyvät yritykset eivät etsi osia auton valmistenumeron perusteella, vaan pelkän automerkin ja mallin mukaan. Autoista on kuitenkin markkinoilla monia eri variaatioita ja siksi tällaisella menettelyllä on hyvin usein riskinä, että osa ei sovikaan.

Joudumme myös kuluttajansuojalainsäädännön puitteissa antamaan työllemme takuun myös silloin, kun tuot omat osat meille asennettaviksi. Emme kuitenkaan pysty takaamaan osien riittävää laatua, joten myös tämä kasvanut takuutapausten riski on sisällytetty työn hintaan.

Pro Fix-Service autohuollot ja korjaukset asiakkaan omilla osilla 100€/tunti