Pro Fix-Servicellä on käytössään huippuluokan diagnoosityökaluja ja pitkälle koulutettu henkilökunta vaativienkin vikojen tutkimiseen. Voimme siis tarjota sinulle ammattitaitoista palvelua esimerkiksi moottorin käyntihäiriöiden, turvalaitevikojen, kuten airbag, ABS, luistonesto jne. ja jopa mukavuuselektroniikan korjauksissa.

Autoissa tietotekniikan osuus kasvaa koko ajan. Ilman ajanmukaisia työkaluja ja koulutusta monien vikojen selvittäminen on käytännössä mahdotonta. Meillä on käytössämme mm. Bosch KTS560-testeri uusimmalla ESI(tronic) 2.0 -ohjelmistolla, joka antaa meille pääsyn lähes kaikkien automerkkien vikadiagnostiikkaan. Lisäksi se tarjoaa käyttöömme niihin liittyvät korjausohjeet ja sähköiset kytkentäkaaviot. Osa henkilökunnastamme on käynyt myös Boschin laajan järjestelmäasiantuntijakoulutuksen. Alan kärkiyrityksellä Boschilla on yli 130 vuoden kokemus autosähköistä ja se valmistaa yli 60 % kaikesta maailmalla myydystä autoelektroniikasta.

Boschin järjestelmän rinnalla käytämme lisäksi Texan ja G-Scanin testereitä, jotka ovat tuttuja myös useiden auto- ja moottoripyörävalmistajien merkkitestereinä. Muita työkalujamme ovat mm. Autodatan ja Alldatan diagnoosiohjelmistot sekä eräät automerkkikohtaiset ohjelmistot. Meillä on siis erinomaiset valmiudet korjata autosi haastavimmatkin viat!

Palvelu sisältää

  • Vikadiagnoosin
  • Erikoismittalaitteiden ja testereiden käytön
  • Tarvittavat koeajot ja ohjainlaitteiden antamien mitta-arvojen tarkistukset ajossa
  • Tarvittavat mekaaniset tarkistukset
  • Korjaussuunnitelman ja kustannusarvion
Pro Fix-Service diagnoosityöt 79€/tunti