Nykyään autoissa on oma tietokone lähes jokaiselle toiminnolle. Nämä pienet laatikot, ts. ohjainlaitteet, keräävät monipuolisesti tietoa siitä miten autosi toimii ja tallentavat muistiin vikakoodeja havaitessaan normaalista poikkeavaa toimintaa. Ajaessasi et aina edes huomaa erilaisia autosi vikatiloja, kuitenkin niistä yleensä syttyy mittaristoon merkiksi vikavalo.

Meillä Pro Fix-Servicessä on useita eri merkkisiä testereitä, joilla voimme lukea autosi vikakoodit. Me emme myöskään koskaan vain nollaa koodeja autostasi, vaan kerromme sinulle myös mitä ne tarkoittavat ja konsultoimme mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Saat myös aina mukaasi tulosteen löytyneistä vikakoodeista. Sen säilyttäminen autossa helpottaa ja nopeuttaa mahdollisia tulevia korjaustoimenpiteitä.

Mikäli autossasi ei ole vuonna 2001 standardoitua OBD-pistoketta, pystymme silti useimmissa tapauksissa lukemaan vikakoodit. Tämä kuitenkin vaatii erikoisosaamista ja mittajohtojen rakentamisen, joten näissä tapauksissa hinnoittelu on normaalin diagnoosityön taksan mukainen eli 79 e/tunti.

Palvelu sisältää

  • Vikakoodien luvun ja nollauksen

  • Tulosteen vikakoodeista

  • Konsultoinnin tarvittavista jatkotoimenpiteistä

Pro Fix-Service vikakoodien luku 29€